Pasionat de arome și miresme? Fă-ți cadou lumânări ecologice!

Dacă te pasionează aromele și miresmele revigorante, dulci și armonioase, care reușesc să te transpună într-o altă lume, atunci cu siguranță ai auzit de lumânările ecologice parfumate. Mai mult decât atât, pe lângă minunatele mirosuri pe care arderea lumânărilor le împrăștie, există o mulțime de alte beneficii ale acelor lumânări ecologice pe care le laudă toată lumea.

Pe lângă faptul că sunt ecologice, așadar promovează adoptarea unui comportament sustenabil, în conformitate cu necesitățile mediului, arderea lumânărilor ecologice este mult mai sănătoasă decât arderea lumânărilor clasice. Primăvara aceasta ne bucurăm de flori, parfumuri și speranțe. Speranța unui nou an, unui nou început.

Descoperă câteva motive pentru care lumânările realizate din soia sunt mult mai benefice decât cele realizate din parafină!

Ceara din soia este obținută din resurse naturale, regenerabile

Lumânările ecologice sunt fabricate din ceară de soia, care este o resursă regenerabilă. Acest lucru înseamnă că se apelează la proceduri sustenabile de obținere, spre deosebire de ceara din parafină, obținută în urma rafinării petrolului. În plus, culturile ecologice din soia se obțin fără aplicarea de pesticide, insecticide și erbicide. Așadar, nu dăunează mediului înconjurător.

Ne bucură viețile fără să aducă și mai multă poluare mediului deja afectat de acțiunea oamenilor. Ne bucură enorm când găsim astfel de produse – lumânări ecologice. Este important să ne gândim mereu și la mediu, nu doar la propria bucurie sau fericire.

Ceara din soia arde mult mai curat

Față de lumânările din parafină, lumânările ecologice din soia ard mai curat și produc mult mai puțină funingine toxică și fum neplăcut. Acest lucru se datorează faptului că ceara din soia este o ceară naturală, care nu conține substanțe chimice toxicogene sau aditivi dăunători. Atunci când sunt arse, lumânările nu emit toxine, ceea ce le face să fie o alegere mult mai sănătoasă.

Ceara din soia are un timp de ardere mult mai lung

Deoarece ceara de soia are un punct de topire mai mic decât ceara obișnuită, aceasta va arde mai încet și mult mai uniform. Prin urmare, te vei bucura mult mai mult timp de beneficiile și miresmele împrăștiate de arderea unei lumânări ecologice. Extrapolând lucrurile, asta înseamnă că vei economisi, pe termen lung, mult mai mulți bani, nefiind necesar să le cumperi foarte des.

Ceara din soia este biodegradabilă

Ceara din soia este biodegradabilă, ceea ce înseamnă că se descompune în mod natural în timp și că nu dăunează mediului înconjurător. Mai mult decât atât, compostul din soia reprezintă un îngrășământ natural pentru mediu, sporind calitățile nutritive ale acestuia. După ce ai terminat de ars o lumânare, pur și simplu poți arunca ceara la gunoi, sau o poți recicla și chiar reutiliza.

Lumânările ecologice miros mult mai natural

Lumânările ecologice au un miros mult mai plăcut decât lumânările clasice, realizate pe scară largă, în primul rând datorită ingredientelor naturale folosite pentru fabricarea lor. De cele mai multe ori, lumânările parfumate din parafină conțin parfumanți artificiali și potențiatori toxici de miros, care, odată arși, eliberează în aer compuși chimici cu potențial toxicogen.

Prin urmare, lumânările ecologice reprezintă standardul pentru pasionații de arome și miresme, care vor să se bucure de timp de calitate petrecut în confortul propriei locuințe. Arderea unei astfel de lumânări te poate transpune într-o altă lume, oferindu-ți prilejul necesar pentru a medita, pentru a te relaxa la sfârșitul unei lungi și obositoare zile de muncă. Răsfățul, confortul și armonia sunt doar la un pas distanță atunci când te așezi în pat, în îmbrățișarea parfumului unei lumânări parfumate cu miros special.

Mai multe articole

Punem pasiune în lumânările pe care le făurim manual și totodată vorbim frumos despre lucrurile care aduc bucurie. Scriem mult despre meditație, sinele tău autentic, frumosul din viețile noastre și locul lumânărilor parfumate printre ele.