Lumânări aromate: ce mirosuri alegem?

Există o varietate largă de lumânări aromate din care poți alege, fiecare având arome, beneficii și întrebuințări diferite. Din aceste motive, a o alege pe cea mai potrivită nevoilor tale poate fi destul de complicat. Astfel, pentru a-ți eficientiza timpul de căutare și a-ți oferi detalii specifice privitor la ce lumânare ți se potrivește, ne-am gândit să trecem în revistă o scurtă o detaliere și descriere scurtă a diferitelor arome de lumânări aromate, respectiv beneficiile arderii lor asupra sănătății și stării de spirit!

Descoperă în continuare ce ne mai cumpărăm pentru a ne îmbunătăți starea generală de bine!

Lumânări aromate cu lavandă

Cu un parfum floral, calmant, aceste lumânări sunt perfecte pentru a-ți îmbunătăți starea, pentru a induce relaxare și a ajuta la reducerea stresului. Lavanda este cunoscută pentru numeroasele și variatele proprietăți pe care le are în îmbunătățirea stării generale de bine.

Tot mai multe persoane apelează la acest tip de parfum pentru a reduce stările de anxietate, atacurile de panică sau chiar pentru a dormi mai bine. Lavanda are un efect calmant și un parfum persistent, durabil.

Lumânări parfumate cu miros de vanilie

Cunoscute pentru atmosfera caldă, primitoare, familială și plăcută pe care o creează în orice tip de încăpere, lumânările aromate cu vanilie au un miros dulce și reconfortant. Arderea lor ajută la crearea unui mediu primitor, unde domnește liniștea și pacea!

Lumânări aromate cu miros de citrice

Lumânările parfumate cu miros de citrice (lămâie, portocale), au un miros proaspăt, ceea ce are beneficiul de a elimina mirosurile neplăcute dintr-o încăpere. Creând o atmosferă plăcută, unde te vei simți mereu relaxat și revitalizat, arderea lor este o adevărată experiență!

Lumânări parfumate cu miros de scorțișoară

Lumânările cu aromă de scorțișoară au un miros cald, condimentat, fiind potrivite în special pe timpul iernii. Adăugând o notă de confort și căldură în casă, prin crearea unui mediu familial, primitor, îți oferă posibilitatea de a te relaxa în voie alături de o cană de ceai și o carte bună.

Lumânări aromate cu miros de cafea

Lumânările cu miros de cafea sunt o adevărată delicatese. Mirosind atât de frumos, plăcut, mai că îți vine să le mănânci. Arzându-le, vei împrăștia în toată casa un miros sublim, care îți lasă gura apă și care creează o atmosferă primitoare, energizantă.

Lumânări parfumate cu miros de măr

Lumânările cu miros de verde emană un parfum proaspăt și fructat, care revitalizează orice încăpere. Arderea lor este potrivită în special vara, când dau aerului o tentă mai revigorantă și plăcută, fără a simți în schimb faptul că acesta este irespirabil, mult prea încărcat.

Lumânări aromate cu miros de trandafir

Multe lumânări aromate au parfumuri florale, în primul rând pentru că toată lumea adoră aceste mirosuri. Arderea unei lumânări cu parfum de trandafir adaugă o notă elegantă, romantic, chiar rafinată într-o încăpere, creând mediul perfect pentru a fi alături de persoana iubită.

Lunmânare parfumată cu trandafir și flori de cireș
Lumânare parfumată cu flori de cireș și trandafir

Lumânări aromate cu parfumuri speciale

Dincolo de aromele clasice, există și lumânări aromate care rezultă din combinația mai multor tipuri de uleiuri esențiale și parfumuri. Lumânări care ne amintesc de copilărie, care reușesc să ne poarte, prin parfumurile lor, în alte timpuri, în alte spații. Făurite de mâini atente, cu pasiune și grijă față de mediul înconjurător și nevoile clienților, aceste lumânări aromate reprezintă un adevărat deliciu – nu doar prin mirosul superb, ci și prin componenta emoțională a acestuia!

Aprinzând lumânări aromate, îți asiguri cadrul perfect pentru a te bucura de micile mari plăceri ale vieții. Stând într-o atmosferă care promovează relaxarea, liniștea și pacea interioară, te vei bucura de tot ce îți trebuie pentru a ajunge la echilibrul interior pe care îl cauți!

Mai multe articole

Punem pasiune în lumânările pe care le făurim manual și totodată vorbim frumos despre lucrurile care aduc bucurie. Scriem mult despre meditație, sinele tău autentic, frumosul din viețile noastre și locul lumânărilor parfumate printre ele.