Idei cadouri mărțișor educatoare

Cu pași repezi și siguri se apropie ziua de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii. Cauți idei de cadouri mărțișor educatoare? Așadar, ziua în care celebrăm fiecare femeie importantă din viețile noastre – de la mame, surori, prietene și soții, până la profesoare, învățătoare și educatoare. Fiecare își lasă sau și-a lăsat o amprentă de-a lungul timpului în viețile noastre, motiv pentru care se cuvine să le celebrăm existența.

Dacă ești în căutare de idei cadou mărțișor educatoare, atunci ar trebui să afli că există o gamă variată de opțiuni din care poți alege. În cele din urmă, nu este vorba doar despre cadoul în sine ci și despre a le arăta atenția, respectul și aprecierea cuvenite. Cadourile, indiferent de formă și conținut, vor fi apreciate mai ales din prisma persoanei care le-a oferit, nu valoare financiară.

Descoperă 5 idei de cadou mărțișor educatoare pe care să le oferi cu inima plină de bucurie!

Flori și bomboane

Un astfel de cadou dulce și parfumat va livra mesajul recunoștinței și aprecierii în cea mai frumoasă formă. Cu toții iubim bomboanele și ciocolata, florile și culorile acestora. Alegând buchetul potrivit – nici prea pompos, dar nici prea auster – vei face o impresie deosebit de frumoasă. Iar o cutie cu ciocolată se potrivește perfect lângă un buchet de flori atent alese, care vestesc venirea primăverii.

Lumânări parfumate

Lumânările parfumate reprezintă un autentic cadou mărțișor educatoare. De ce? Pentru că este practic imposibil să dai greș oferind un set de lumânări frumos ambalate, cu miros plăcut, fresh de primăvară sau flori. Parfumul lor este atât de plăcut încât va reuși să surprindă plăcut pe cea care le primește, oferindu-i prilejul de a-și crea cadrul și atmosfera perfecte pentru relaxare.

Cadouri mărțișor educatoare

Mai mult, poți citi, poți face o baie, te poți relaxa citind o carte la lumina magică a unei lumânări parfumate. Nu îi vei simți puterea până nu vei încerca. Este esențial să îți descoperi latura personală, spirituală, care crede în magie. De ce? Pentru că lucrurile în care crezi există.

Mărțișoare handmade drept cadouri mărțișor educatoare

Când vine vorba de cadou mărțișor educatoare și vrei să optezi pentru mărțișorul pe care îl știm cu toții, încearcă să optezi pentru variantele handmade. Chiar dacă și mărțișoarele din comerț sunt frumoase, cele realizate manual sunt mult mai speciale, întrucât sunt realizate de către oameni, deci artiști talentați care pun suflet în fiecare mărțișor pe care îl creează cu atenție și migală.

Terrarium sub formă de mărțișor

Un cadou ceva mai atipic, însă deosebit de original, ar fi un terrarium cu un mărțișor. O astfel de decorațiune cu siguranță este specială și va ieși în evidență, potrivindu-se în orice încăpere. Pentru a păstra atmosfera festivă a zilei de 8 Martie, poți lega și un mărțișor obișnuit. Nu există nicio îndoială că un terrarium drept cadou mărțișor educatoare va fi o surpriză foarte plăcută.

Cutii cu ceai și infuzor

Un alt cadou mărțișor educatoare foarte inspirat este ceaiul. Alegând o cutie cu ceai ambalată frumos, festiv, și oferindu-i-o educatoarei, cu siguranță va aprecia grija pe care o arăți pentru gusturile pe care le are. Toată lumea iubește ceaiul, servit în special la sfârșitul unei lungi zile de muncă. Folosește un mărțișor pentru a ambala cutia, astfel încât să arate cât mai bine.

Când vine vorba de a alege cel mai potrivit cadou de mărțișor pentru o educatoare nu ar trebui să fie prea greu. În primul rând, cu siguranță va aprecia în primul rând atenția primită, precum și faptul că îi demonstrezi aprecierea și recunoștința. Cadoul în sine nu este atât de important, pe cât de important este faptul că i-ai demonstrat că în această zi merită toată aprecierea ta!

Mai multe articole

Punem pasiune în lumânările pe care le făurim manual și totodată vorbim frumos despre lucrurile care aduc bucurie. Scriem mult despre meditație, sinele tău autentic, frumosul din viețile noastre și locul lumânărilor parfumate printre ele.