5 moduri creative de a utiliza lumânările din ceară de soia în decorarea interioară

A opta și pentru lumânări din ceară de soia pentru a-ți decora locuința nu doar că îți oferă o gamă foarte variată de posibilități, dar te ajută și să îți personalizezi spațiul în care locuiești. Î

n esență, este vorba despre a-ți decora casa în așa fel încât să fie în acord cu personalitatea ta, devenind astfel un loc în care să te simți mereu binevenit, într-un cadru familial și prietenos. Dincolo de valența estetică a lumânărilor din ceară de soia, aprinderea uneia schimbă în totalitate atmosfera.

Descoperă 5 moduri creative de a utiliza lumânările din ceară de soia pentru a-ți decora locuința!

Mai multe lumânări într-un singur loc

O modalitate de a conferi o valoare estetică specială unor lumânări din soia este aceea de a le grupa după diverse dimensiuni și culori într-un anumit loc.

Acest lucru poate conferi locuinței o atmosferă caldă, confortabilă, dar în același timp ingenioasă și specială. Le poți amplasa într-un colț sau pe o măsuță de cafea, pentru a crea efectul stilistic dorit, care să capteze privirile și atenția celor care îți vor trece pragul!

Lumânări în borcănele

Poți utiliza borcane mai mici confecționate din sticlă transparentă pentru a așeza lumânările în ele. De asemenea, dacă vrei să îți creezi propria lumânare personalizată, poți adăuga obiective decorative în interiorul borcanului (crenguțe de brad, pietricele colorate, flori uscate, boabe de cafea și multe altele).

Așezând lumânările în borcane poți crea cu ușurință o atmosferă rustică, romantică și prietenoasă în orice încăpere.

Lumina specială, de atmosferă

Multe persoane aleg lumânări din soia întocmai datorită faptului că lumina acestora este caldă, specială, ceea ce schimbă semnificativ atmosfera dintr-o încăpere. Pentru a obține un efect mai special, poți amplasa lumânările din ceară de soia pe suporturi de lemn sau metalice.

Când sunt aprinse, acestea emit o lumină caldă, ceea ce creează sentimentul de confort și ospitalitate într-o încăpere. Dincolo de asta, parfumul plăcut va îmbrățișa pe oricine intră în cameră!

Lumânări din soia pe mesele festive

Decorul unei mese trebuie să fie special, mai ales atunci când ai mai mulți invitați. Din aceste motive, asigură-te că pe fiecare masă se află și o lumânare parfumată, pe care să o aprinzi atunci când dorești să obții o atmosferă primitoare, semn al unei gazde speciale. Invitații tăi sigur vor aprecia tot ce ai făcut pentru ei. Orice mic lucru va conta și te va pune în evidență.

Lumânările parfumate pot fi așezate în diferite suporturi și chiar în cupe de ceai, dar asta depinde de modul în care ai ales să decorezi masa respectivă. Mizează pe lumânări, deoarece nu vei da greș! Nu mai vorbim de aspect, dar mirosul va imprima o atmosferă specială zilei, mai ales dacă invitații îți vin seara.

Lumânări în diferite stiluri – industrial, delicat și simplu

Poți să obții un stil industrial chiar în casa ta alegând să așezi lumânările din ceară în casete din beton. Acestea pot fi ulterior așezate pe rafturi sau pe mese, pentru a reuși să creezi un element decorativ rustic, urban. Lumânările parfumate sunt un element decorativ special, nu le subestima puterea și importanța!

Dacă dorești să creezi un decor simplu, dar delicat și elegant, poți folosi cupe din porțelan în care să pui aceste lumânări din soia, după care să le amplasezi pe o măsuță de cafea, un raft din bibliotecă, obținând astfel un aspect romantic și vintage.

În cele din urmă, lumânările din ceară de soia pot fi folosite în numeroase moduri creative când vine vorba de a-ți decora locuința. Oferind o lumină caldă și un miros plăcut, și adăugând un aspect decorativ special în orice încăpere, te vei bucura de o atmosferă familială și liniștitoare.

Mai multe articole

Punem pasiune în lumânările pe care le făurim manual și totodată vorbim frumos despre lucrurile care aduc bucurie. Scriem mult despre meditație, sinele tău autentic, frumosul din viețile noastre și locul lumânărilor parfumate printre ele.