5 propuneri de lumânări parfumate care te vor seduce

Lumânările parfumate nu sunt doar obiecte de decor, cum nu sunt nici doar produse de uz care miros extraordinar de plăcut. De fapt, când vorbim de lumânări parfumate vorbim de valențele unor adevărate comori al căror parfum are posibilitatea de a te transpune într-un alt timp, într-un alt loc, exact acolo unde poate ți-ai dori să fii. Se spune că mirosurile au puteri absolut incredibile, imediate.

Atunci când dorești să-ți oferi timp pentru a medita, să-ți cauți la sfârșitul zilei „momentul tău” și să te bucuri de o călătorie spre propria ta ființă, asigură-te că îți creezi un mediu optim, calm și liniștit. O lumânare parfumată are puterea de a te ajuta să ajungi mult mai rapid pe acel drum către sine, creând o ambianță perfectă și o atmosferă propice meditației și introspecției.

Descoperă 5 propuneri de lumânări parfumate care îți vor seduce simțurile și emoțiile!

Crenguțe de brad ninse

Parfumul rășinii de brad, zilele de iarnă, zăpada care se așterne plăcut și liniștit peste oraș, clipe de liniște și vis de care ai nevoie – aprinde o lumânare precum aceasta și în scurt timp vei avea parte de o călătorie minunată, tihnită, în timp ce te bucuri de activitățile care îți aduc fericire și liniște sufletească. Așază-te în pat, aprinde lumânarea și oferă-ți timp, pe măsură ce parfumul îmbietor al lumânării te va îmbrățișa precum un bun prieten din copilărie de care ți-a fost dor.

Apus în livada cu meri

De îndată ce ai închis ochii, vei simți mirosul îmbietor, sclipitor și dulce al plăcintei cu merele abia culese din livada de la țară. Această lumânare are tot ce îi trebuie pentru a-ți mângâia atât simțul olfactiv, cât și pe cel gustativ. Îți recomandăm să nu o mănânci, deși știm că s-ar putea să îți fie destul de greu. Bucură-te de o după-amiază de iarnă liniștită în confortul propriei case, în timp ce această lumânare va arde și își va împrăștia lumina caldă, familială, peste tot în jur.

Spumă de cacao

Ciocolata caldă este aliatul nostru numărul unu în zilele reci, friguroase de iarnă. O carte bună, alături de o lumânare parfumată și o ciocolată caldă – s-ar putea să fi găsit soluția cea mai bună pentru a petrece aceste zile în tihnă. Bucură-te de mirosul îmbietor al unei lumânări parfumate care îți va face simțurile să se scalde într-o savoare de miresme și culori. Așază-te confortabil, închide ochii și imaginează-ți cât de frumos se simt lucrurile atunci când ești acasă!

Licoarea iernii reci

Alături de un vin fiert, o companie plăcută, o muzică în surdină și o lumină plăpândă, lumânarea parfumată are puterea de a spori la maximum confortul atmosferei. Arzând-o, nu doar că se va schimba în totalitate mirosul din întreaga încăpere, dar vei crea cadrul perfect pentru a discuții între prieteni, cu persoana iubită sau cu tine însuți. Bucură-te de efectul aproape magic pe care arderea unei lumânări parfumate are: dintr-o mică flacără ia naștere o întreagă poveste.

Miresme acrișoare

Explozia esenței de portocale alintată de mireasma merișoarelor îmbujorate, într-o lumânare a cărei miros te va purta pe aripile unei calde, fine și pufoase mângâieri de vară. Lasă-te sedus și îmbrățișat de brațele protectoare și prietenoase ale luminii care se naște dintr-o dorință: dorința de a-ți oferi clipe și momente de liniște și pace, relaxare și tihnă, în timp ce te bucuri de activități care îți îmbunătățesc și maximizează nivelul de fericire. Bucură-te de clipe cu tine!

Lumânările parfumate ne sunt adevărați prieteni, mentori care ne incită la contemplare, visare și introspecție. Oferă-ți posibilitatea de a accesa mult mai rapid și sigur această stare de liniște și pace de care deseori avem nevoie pentru a mai uita de grijile și haosul dintr-o zi.

Mai multe articole

Punem pasiune în lumânările pe care le făurim manual și totodată vorbim frumos despre lucrurile care aduc bucurie. Scriem mult despre meditație, sinele tău autentic, frumosul din viețile noastre și locul lumânărilor parfumate printre ele.