Cadouri corporate: ce mai dăruim angajaților?

Prin cadouri corporate îți poți arăta recunoștința față de cei care lucrează alături de tine, la visul tău. Angajații reprezintă poate cea mai importantă variabilă în succesul unei afaceri. În esență, sunt cei care definesc dinamica evolutivă a unei companii și prin urmare nu doar că merită tratați în permanență cu respect, ci merită și atenții din partea superiorilor. Astfel, se vor simți mult mai bine la locul de muncă și mult mai apreciați, ceea ce poate stimula calitatea rezultatelor oferite. Cele mai potrivite cadouri corporate pot face diferența.

Nu este vorba doar de cadourile corporate din preajma anumitor sărbători, cum ar fi Crăciunul sau poate chiar celebrarea companiei, ci și despre mici atenții ce pot fi oferite în timpul anului. Cu toate acestea, un cadou corporate ar trebui să rămână într-o valență formală, deoarece acest lucru definește în cele din urmă activitatea întreprinsă de către membrii companiei.

Descoperă 4 idei de cadouri corporate pe care oferindu-le nu ai cum să dai greș!

Seturi de ceai sau cafea

Ceaiul și cafeaua sunt nelipsite în general de la locul de muncă. Aproape tuturor angajaților le place să servească o ceașcă de cafea în timpul lucrului la birou. Apoi, mai sunt și cei din tabăra ceaiurilor, care ar da oricând o ceașcă de cafea pentru un ceai bun. Așadar, încearcă să studiezi care sunt gusturile angajaților tăi, respectiv din ce tabără este fiecare. Alege un set de ceai sau cafea de calitate drept cadou, ambalat frumos și estetic, iar aprecierea lor va fi una imediată.

Lumânări parfumate – cele mai înmiresmate cadouri corporate

Lumânările parfumate au potențialul de a fi un cadou estetic, calitativ și modern, întrucât oricui îi plac mirosurile plăcute, care îți învăluiesc simțurile. Pentru a merge la sigur, optează mereu pentru lumânări cu miros cât mai fresh, revigorant, al căror parfum nu este prea intens. Înainte de toate, arderea unei lumânări parfumate în interiorul unei încăperi creează un cadru armonios, perfect pentru a te relaxa după o zi lungă la serviciu. Oferă-le un astfel de cadou memorabil.

Ciocolată și bomboane

Poate ai crede că reprezintă un cadou banal, însă ciocolata și bomboanele reprezintă „plăcerea nevinovată” a fiecărui angajat. Bineînțeles, este vorba despre o ciocolată rafinată, ambalată cât mai frumos și festiv, pentru a putea transmite mult mai bine mesajul dorit: cel al aprecierii, cel al respectului și mulțumirii. Arată-ți recunoștința oferindu-le angajaților cutii de bomboane cu mesaj sau ciocolată rafinată, de preferat artizanală și nu din comerț, pentru a le îndulci zilele!

Lenjerii de pat

Un altă practică desetul de populară este aceea de a le oferi angajaților lenjerii de pat. În primul rând, alegând o lenjerie frumoasă, de calitate, nu doar că îi scutești de cheltuieli suplimentare pe care oricum le vor face (cu toții avem nevoie periodic de noi lenjerii de pat), dar vor aprecia faptul că le oferi un astfel de cadou însemnat. Alege un ambalaj frumos, cât mai minimalist, și vei vedea că efectul avut va fi cel scontat: apreciere și bucurie din partea angajaților tăi!

Ateliere de creație

Ce ai zice despre un cadou puțin ieșit de comun cum ar fi un atelier de creație? Avem cu toții un copil interior căruia îi plăcea să se joace. De când nu l-ai mai lăsat să iasă afară la joacă? Este momentul să scoți bucuria și veselia din copiii interiori ai angajaților tăi. Promitem să nu îi lăsăm să se plictisească! Vom reveni cu noutăți în curând!

A alege un cadou corporate, în concordanță cu activitatea întreprinsă de către angajați, nu poate fi atât de greu pe cât pare la început. Cu toate acestea, trebuie avute în vedere anumite variabile, iar unul dintre ele și poate cel mai important este faptul că un astfel de cadou trebuie să rămână în registrul formal, fără însă a fi mult prea auster și lipsit de gust sau strălucire. Cu ajutorul potrivit, cântărind bine opțiunile disponibile, vei găsi cele mai potrivite cadouri corporate pentru angajați, manageri sau colaboratori.

Depinde de tine să le știi preferințele, dorințele și nevoile, pentru a le oferi cele mai bune cadouri indiferent de ocazie. Spor la găsit cele mai potrivite cadouri! Te așteptăm cu bucurie să te inspirăm și să te uimim!

Mai multe articole

Punem pasiune în lumânările pe care le făurim manual și totodată vorbim frumos despre lucrurile care aduc bucurie. Scriem mult despre meditație, sinele tău autentic, frumosul din viețile noastre și locul lumânărilor parfumate printre ele.