atelier de turnat lumanari parfumate

Relaxare după servicu la un atelier de turnat lumânări parfumate

”Simt nevoia să mă relaxez”, pare a fi o frază pe care ne-o spunem din ce în ce mai des. 

E normal, ținând cont de ritmul alert și toată lista de to-do pe care trebuie să o îndeplinim până vineri, cel târziu. 

Pe lângă obișnuitul televizor care te așteaptă în fiecare seară, îți propunem să parcurgi o rută ocolitoare spre casă și să faci o oprire la un atelier de turnat lumânări parfumate din București sau Craiova. 

În cele de mai jos, îți vom expune câteva idei despre cum poți obține o stare de relaxare după serviciu, participând la astfel de ateliere de turnat lumânări parfumate. 

 1. Te întâmpinăm într-un spațiu creativ 

Faptul că te rupi de banalul birou unde petreci atâtea ore la laptop, vei avea șansa să intri într-un alt spațiu mental și să accesezi o parte a ta pe care poate că nici nu știai că o ai. În atelierul Lumiar de turnat lumânări parfumate, vei găsi atât lumânări parfumate din ceară de soia lucrate manual, cât și multe alte obiecte artizanale, aranjate într-un decor frumos, care te întâmpină cu căldură.

2. Este o ocazie să te rupi de cotidian și faci și altceva

  Atunci când te întrebă cineva ”Ce ai mai făcut?”, vei putea, în sfârșit, să renunți la ”mai nimic” și să împărtășești păreri despre noua ta experiență! Vei găsi multe articole care sugerează că oamenii se stresează atunci când își dau seama că nu fac ceva deosebit, ieșit din comun, iar prin participarea la un atelier de turnat lumânări parfumate, vei avea satisfacția că faci ceva nou și inedit. 

  1. Simfonia de mirosuri îți va activa simțurile relaxării 

  Turnând lumânări parfumate, vei experimenta alegerea mirosului preferat, prin deschiderea a peste 5 sticluțe de parfum, care mai de care mai captivante. Atunci când inspiri mirosul, poți închide ochii și să te lași cuprinsă de starea pe care ți-o induce fiecare parfum. Doar imaginează-ți: unde te poate duce mirosul de ”Valuri de vanilie”? Pe noi, direct în bucătăria bunicii.  

  1. Susurul cerii imită o apă curgătoare

  Participarea la un atelier de turnat lumânări parfumate nu este doar despre parfum și experiența noua, ci și despre a trăit conștient fiecare pas pe care vei fi îndrumat să-l faci. Te vom invita să privești cum ceara va curge lin și fără nicun zgomot, direct în recipientul lumânării tale. Cu cât torni mai încet ceara parfumată, cu atât vei înțelege cât de important este uneori, să îți încetinești ritmul și să te relaxezi.

  1. Privești rezultatul final și întâlnești satisfacția personală

  Faptul că reușești să duci la capăt un proces destul de minuțios și totodată creativ, va avea o influență asupra stării tale de bine. Pe de-o parte, prin satisfacția că ai făcut chiar tu, de la zero, o lumânare parfumată din ceară de soia. Pe de de altă parte, faptul că ai uitat de e-mailuri necitite și taskurile de mâine și te-ai cufundat doar în timpul pe care l-ai oferit relaxării personale. 

  Poți alege un atelier de turnat lumânări parfumate Lumiar în fiecare joi în București sau cu ocazia unor ateliere speciale, ce au loc la finalul săptămânii. 

  Dacă ești din Craiova, te așteaptă lunar un atelier de turnat lumânări parfumate, unde te poți relaxa după o săptămână plină și unde ai parte de o experiență nouă. 

  Urmărește-ne pe Instagram și Facebook pentru actualizări ale evenimentelor. 

  Mai multe articole

  Punem pasiune în lumânările pe care le făurim manual și totodată vorbim frumos despre lucrurile care aduc bucurie. Scriem mult despre meditație, sinele tău autentic, frumosul din viețile noastre și locul lumânărilor parfumate printre ele.