Lumânare parfumată ”Spumă de cacao”

Te face să vrei o ciocolată caldă pe care s-o deguști în tihnă, alături de o carte.

36,00 lei124,55 lei

Cadoul perfect pentru cei dragi sau chiar pentru tine.

Cu miros îmbătător de ciocolată pură, care va învălui întreaga încăpere, sărutându-ți simțurile, o lumânare parfumată te va face să-ți dorești o ciocolată caldă care, în zilele reci și aspre de iarnă, să-ți țină companie alături de cartea preferată sau un film bun.

Lectura, tabieturile, scrisul în jurnal, rezolvarea integramelor și alte activități care-ți aduc tihnă & pace – alege ca de-a lungul desfășurării lor să fii îmbrățișat de parfumul aromat al lumânărilor parfumate, care incită la meditație și relaxare, pace și liniște. 

Împachetate într-o cutie cu design estetic, suporturi rezistente și culori lemnoase, ușor de integrat în decorul oricărei încăperi, setul de lumânări parfumate reprezintă cadoul perfect pentru cineva drag. Niciodată să nu faci rabat de calitate – oferă întotdeauna doar cadouri pe care știi că ți-ar plăcea, la rândul tău, să le primești. Cu această „spumă de ciocolată”, vei reuși să-i surprinzi chiar și pe cei mai mofturoși dintre mofturoși. Până la urmă, cui nu îi place ciocolata? Cui nu îi plac clipele calde și primitoare pe care arderea unei lumânări parfumate ți le oferă?

Caracteristici generale
Aroma Cacao / Ciocolată caldă