Set trei lumânări parfumate

Nu te poți hotărî la o singură aromă? Încearcă setul de lumânări parfumate unde îți poți alege până la trei mirosuri diferite!

100,00 lei

Combină-le, aprinde-le, bucură-te de ele! Asta ne dorim de la setul de trei lumânări parfumate – varianta mini.

🔸 Alege o aromă pentru fiecare dintre cele trei lumânări (P.S. Nu sta prea mult pe gânduri, de obicei primul gând este cel mai bun)

🔸Bucură-te de cutia-sertar în care vin ambalate

🔸Aprinde-le pe rând și creează amintiri cu fiecare în parte

🔸 refill la bucurie!

Scurtă descriere a mirosurilor disponibile: 

Apus în livada cu meri (plăcintă de mere), Cremă de dovleac (dovleac copt cu zahăr și scorțișoară deasupra), Iubire de iarnă (pin, iasomie, lemn de cedru), Licoarea iernii reci (Must/ Struguri dulci/ Vin proaspăt), Miresme acrișoare (Portocale și merișoare), Portocale zemoase, Roua primăverii (trandafir și flori de cireș), Spumă de cacao, Stare de bine (lavandă, mușețel, vanilie), Vanilie

Fiecare lumânare este realizată dintr-un amestec de ceară naturală de cea mai bună calitate, garantând o ardere curată și uniformă. Îngrijit ambalate într-o cutie din carton, aceste lumânări parfumate naturale reprezintă nu doar o adiție de frumusețe în decorul casei tale, ci și o modalitate de a-ți aduce natura în interior prin modul în care sunt create și materialele folosite.

Experimentează farmecul și autenticitatea naturii prin intermediul acestui Set de trei lumânări parfumate naturale și creează-ți propriul colț de liniște și conexiune cu mediul înconjurător.

Dacă dorești să le faci cadou, nu uita să alegi ”Împachetare cadou” la finalizarea comenzii. 

 

Caracteristici generale
Aroma Alege până la trei arome pe care le poți comanda atunci când nu te poți hotărî doar la una!
Gramaj 3 x 45 gr. Timp de ardere: 35h