Lumânare parfumată ”Portocale zemoase”

Mirosul sărbătorilor de iarnă cu amintirea copilăriei în gâdnd.

Categorie: Lumânări, Vibrații

36,90 lei124,55 lei

Liniște, pace & relaxare – lasă mirosul esenței de portocale să te îmbrățișeze strâns, strâns, așa cum doar cele mai protective și călduroase brațe ar putea-o face. Aceste lumânări parfumate nu îți oferă doar clipe blânde, care te vor ajuta să-ți reîncarci bateriile la sfârșitul unei lungi zile de muncă, ci emană și un parfum îmbietor, natural, care incită la meditație și relaxare.

Oferă-ți timp pentru a avea grijă de sufletul și mintea ta, de emoțiile și trăirile care te încearcă: într-o atmosferă unde predomină căldura, sentimentul de pace și liniște, vei fi mult mai predispus să te descoperi, să te asculți și să-ți vorbești. 

Cu design estetic modern, frumos îmbrăcate în culori ușor de potrivit în orice încăpere, lumânările noastre, sărutate de merișoarele îmbujorate, sunt produse din ceară naturală, așadar lipsite de substanțe chimice potențial toxice. Izul acrișor al portocalelor îți ține companie pe tot parcursul arderii – fie că citești, scrii în jurnal, asculți muzică liniștitoare sau doar te relaxezi întins în pat.

 

Alege să-ți oferi timp, să meditezi și să descoperi parfumul absolut îmbătător al zilelor în care viața este atât de frumoasă la lumina unor lumânări parfumate!

Caracteristici generale
Aroma Portocală