Lumânare parfumată în recipient dovleac-tomnatic

Recipient realizat manual! Culoarea și modelul de turnare al recipientelor pot varia.

Prețul inițial a fost: 135,00 lei.Prețul curent este: 108,00 lei.

Lumanarea parfumată turnată într-un recipient în formă de dovleac, este o creație decorativă proaspăt creată în atelierul nostru. Va aduce farmecul toamnei în orice încapere! 

Recipientul este realizat manual, iar suprafața este fină, complimentată de nunațele plăcute de toamnă pe care le alegem în ton cu anotimpul.

Când aprinzi această lumânare, încăperea se umple instantaneu cu parfumul pe care îl vei alege chiar tu din lsta de arome disponibilă. Fie că alegi un parfum tomnatic – de scorțișoară caldă, vanilie dulce și nuanțe subtile de nucșoara, sau aroma acrișoară a portocalelor și merișoarelor, ele se vor împleti armonios cu design-ul recipientului. Lumina caldă și dansantă a flacării de lumânare se reflectă în pereții încăperii, creând umbre încântătoare și adăugând un plus de căldură atmosferei. Perfect pentru momentele în care vrei să-ți desfășori propriile pasiuni și interese.

Recipientul din acryl este suficient de rezistent pentru a rezista căldurii lumânării și este prevăzut cu un capac elegant, astfel încât să se creeze efectul perfect de dovleac rotunjor. Fiecare detaliu, de la tija mică a dovleacului, până la nuanțele perfecte ale culorilor, este atent lucrat pentru a oferi o experiență senzoriala unică și plăcută.

Acest obiect decorativ de toamnă nu este doar o lumânare parfumată, ci și un obiect decorativ ce poate transforma orice încăpere într-un spatiu plin de farmec și căldură. Este perfect pentru a fi folosit în sufragerie, dormitor sau chiar în baie, aducând cu sine esență toamnei într-un mod elegant și rafinat.

Timp aproximativ de ardere: 20 h – urmărește instrucțiunile de îngrijire a unei lumânări pentru a atinge acest timp 

Greutate: 400 gr

Recipientul are pe spate piciorușe din silicon pentru a proteja suprafețele. Se singe cu capac pentru a nu crea fum în cameră. 

Caracteristici generale
Aroma Îți poți alege aroma preferată dintr-o varietate de mirosuri.
Gramaj 400 gr