Lumânare parfumată ”Iubire de iarnă”

Pinul, iasomia și lemnul de cedru într-o aliniere perfectă cu iubirea dintre doi.

36,00 lei75,00 lei

Prețuiți-vă & iubiți-vă unul pe celălalt la lumina caldă a unei lumânări parfumate!

Descoperă magia lumânărilor parfumate din ceară de soia, realizate manual și atent selecționate pentru a-ți lumina pasiunile și pentru a crea un ritual de relaxare!

Detalii despre produs:

Material: Fiecare lumânare parfumată este turnată manual din ceară de soia de cea mai înaltă calitate, astfel încât să beneficiezi de o ardere curată și eficientă.

Miros: Această lumânare conține esențe de pin, cedru și iasomie. Combinate, rezultă un parfum bărbătesc și fresh, în același timp.

Parfumanții sunt special aleși pentru fabricarea lumânărilor, iar aceștia nu conțin ftalați sau alte substanțe dăunătoare.

Recipient reutilizabil: Recipientul lumânării este făurit manual și poate fi reutilizat în diverse scopuri creative. Fie că îl transformi într-un suport pentru pixuri, într-un mic vas pentru plante suculente sau într-un ornament elegant, acesta va adăuga un strop de stil în orice încăpere.

Opțiuni de recipient: Alege între două variante de recipient pentru lumânarea ta parfumată: mini sau mediu. Fiecare model este atent lucrat pentru a aduce un aspect estetic aparte și pentru a se integra perfect în decorul tău.

Descoperă farmecul lumânărilor noastre parfumate din ceară de soia și transformă-ți spațiul într-o oază de relaxare și rafinament. Fiecare lumânare este un adevărat ornament olfactiv și vizual, creat special pentru tine. Alege calitatea și eleganța, alege lumânările noastre parfumate din ceară de soia.

Caracteristici generale
Aroma Pin, cedru și iasomie
Gramaj 50gr / 100 gr