Lumânare parfumată DUO – Apus în livada cu meri & Portocale zemoase

Explozia esenței de portocale alintată de culorile vii ale merișoarelor îmbujorate.

Mirosul sărbătorilor de iarnă cu amintirea copilăriei în gând.

Categorie: Lumânări, Vibrații

118,90 lei

Mirosurile au puterea de a ne transpune în alte lumi.

Cine a spus că nu există mașini ale timpului și că acestea nu pot fi inventate, probabil n-a simțit niciodată mirosul plăcintei cu mere care îți răsfăța simțurile în perioada copilăriei, proaspăt culese din copacii încărcați peste măsură. Sau pe cel al sărbătorilor de iarnă, la focul sobei, când plini de zăpadă și uzi până la piele încercam să ne uscăm mâinile pentru a mai pleca o dată la săniuș.

Aceste două lumânări parfumate – cea cu miros de portocale zemoase sau cu miros de plăcintă cu mere – sunt veritabile mașini ale timpului. 

Odată aprinse, te vor învălui într-o mireasmă care îți va pătrunde chiar în profunzimea sufletului, amintindu-ți de frumoasele și liniștitele zile ale copilăriei. Într-o astfel de atmosferă, relaxarea este garantată, întrucât o să îți țină companie pe tot parcursul arderii – și chiar și după. Oferă-ți timp pentru a-ți aminti, dar și pentru a-ți crea noi amintiri.

Ascultă-ți vocea copilului interior care îți spune că deseori meriți să-ți oferi mai mult timp, să mai iei câte o pauză, să te mai bucuri de mici plăceri ale vieții.

Noi știm că aprinderea unei lumânări parfumate este una dintre cele mai mari mici plăceri ale vieții!