Lumânare parfumată ”Crenguțe de brad ninse”

Parfumul rășinii de brad în mângâierea unei adieri reci de iarnă.

36,00 lei125,00 lei

Munții, drumețiile, apele cristaline și foșnetul frunzelor.

Aici, în inima pinilor falnici și împunători, omul știe că este parte a unei lumi în care adierea vântului se simte precum îmbrățișarea mamei.

Cu această lumânare al cărei miros îți amintește de parfumul rășinii de brad, în mângâierea suavă, familială, a adierilor reci și totuși atât de călduroase ale zilelor de iarnă, vei fi transpus într-un Univers în care răsfățul nu doar că este omniprezent, dar nimic nu mai contează. Aprinderea unei lumânări parfumate este o călătorie peste munți și dealuri. 

Alege întotdeauna lumânări parfumate prin care să poți avea acces la acel „eu interior” de care trebuie să avem atât de multă grijă: poartă-te cu el exact cum ai vrea să se poarte alții cu tine.

Iubește-l și strânge-l la piept, oferă-i toată atenția cuvenită. Încetul cu încetul, îți vei da seama nu doar de faptul că puține alte lucruri contează cel puțin la fel de mult, ci și că pacea interioară, liniștea sufletească și sclipirea din ochi sunt lucruri de care ai atât de multă nevoie pentru a fi un om mai fericit, mai bun, mai frumos! 

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Recipient

Conic, Mediu, Mic