Atelier de turnat lumânări parfumate – Craiova, 18 mai

Categorie: Ateliere

55,00 lei150,00 lei

Dacă îți place să creezi lucruri noi și originale, dacă iubești să îți personalizezi spațiul și să creezi o ambianță unică în casa ta, atunci trebuie să încerci să creezi propriile lumânări parfumate din ceară de soia naturală!

Atelierul nostru te va introduce în arta creării lumânărilor unice și naturale, care îți vor aduce o atmosferă relaxantă și plină de farmec acasă. Vei învăța să alegi cele mai bune ingrediente și să le amesteci în proporții ideale pentru a obține lumânări frumoase și parfumate, cu arome naturale și delicate.

Atelierul nostru se adresează tuturor celor care doresc să experimenteze și să își dezvolte abilitățile creative. Indiferent dacă ești începător sau deja ai experiență în domeniu, te vom învăța să creezi lumânări de calitate și să te bucuri de o experiență minunată în timpul procesului de creație.

În cadrul atelierului, vei lucra cu materiale de înaltă calitate și vei primi toate instrumentele necesare pentru a crea lumânări perfecte. Vei învăța să folosești diferite forme și culori, să creezi arome originale și să personalizezi fiecare lumânare în funcție de propriile preferințe.

Nu există nimic mai frumos și mai relaxant decât să îți creezi propriile lumânări unice și parfumate.

Vino să lucrezi alături de Emilia – fondatoarea Lumiar.ro, în cadrul atelierului de lumânărit – locul unde ne simțim bine și dobândim aptitudini noi.

Când? Sâmbătă, 18 mai – de la 11:00
Unde? Str. Arieș nr. 17, în incinta Alai Hub

BONUS: Păstrezi lumânarea creată de tine și îți povestim câte ceva despre cum poți porni o afacere în acest domeniu!

Participare

Recipient mini, Recipient mediu, Recipient mini + mediu, Două recipiente mini