Atelier de turnat lumânări – Craiova, 8 iunie

Categorie: Ateliere

150,00 lei

În stoc

Dacă îți place să creezi lucruri noi și originale, dacă iubești să îți personalizezi spațiul și să creezi o ambianță unică în casa ta, atunci trebuie să încerci să creezi propriile lumânări din ceara de soia naturală!

Atelierul nostru te va introduce în arta creării lumânărilor unice și naturale, care îți vor aduce o atmosferă relaxantă și plină de farmec acasă. Vei învăța să alegi cele mai bune ingrediente și să le amesteci în proporții ideale pentru a obține lumânări frumoase și parfumate, cu arome naturale și delicate.

Atelierul nostru se adresează tuturor celor care doresc să experimenteze și să își dezvolte abilitățile creative. Indiferent dacă ești începător sau deja ai experiență în domeniu, te vom învăța să creezi lumânări de calitate și să te bucuri de o experiență minunată în timpul procesului de creație.

În cadrul atelierului, vei lucra cu materiale de înaltă calitate și vei primi toate instrumentele necesare pentru a crea lumânări perfecte. Vei învăța să folosești diferite forme și culori, să creezi arome originale și să personalizezi fiecare lumânare în funcție de propriile preferințe.

Nu există nimic mai frumos și mai relaxant decât să îți creezi propriile lumânări unice și parfumate.

Vino să lucrezi alături de Emilia – fondatoarea Lumiar.ro, în cadrul atelierului de lumânărit – locul unde ne simțim bine și dobândim aptitudini noi.

Când? Joi, 8 iunie – de la 17:00 – 20:00
Unde? Str. Arieș nr. 17, în incinta Alai Hub

🟠 Înscrierile sunt deschise până pe 29 mai!
🟠 Taxă participare: 150 lei
🟠 Participarea este asigurată după confirmarea plății

 

BONUS: Păstrezi lumânarea creată de tine și îți povestim câte ceva despre cum poți porni o afacere în acest domeniu!