Lumânări decorative făurite manual

Produse

Se afișează 1 - 18 din 19 rezultate

Se afișează 1 - 18 din 19 rezultate

Mai multe despre lumânări decorative

Lumânările noastre parfumate nu sunt doar simple surse de iluminare și de mirosuri plăcute, ci sunt povești șoptite la gura focului care arde mocnit în zilele reci de iarnă. Sunt poeți și învățați care îți vor spune cum să ajungi mai rapid spre sinele tău interior, astfel încât să ai parte de tot ceea ce îți este necesar pentru a atinge echilibrul în viață – atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Sunt porți spre alte tărâmuri, mașini ale timpului care te vor ajuta să retrăiești amintiri și perioade pe care le credeai altfel imposibil de accesat. Sunt îmbrățișări, sfaturi și cuvinte…

Aromele care aduc emoțiile

Mirosurile au puterea de a ne transpune în locuri în care am mai fost, de a ne reaminti de oameni pe care i-am pierdut, care au plecat. Impregnate pe retina ființei noastre, există studii științifice care atestă legătura puternică între circuitul memoriei și cel al simțului olfactiv. Așadar, puterea mirosurilor nu poate fi contestată, și nu este vorba doar despre capacitatea de a te purta în alte timpuri: mirosurile plăcute ne stimulează simțurile, ne oferă o stare de plăcere intrinsecă și de bunăstare generală, în timp ce ne îmbrățișează într-o mireasmă de vis, atemporală și minunată.

Din grijă pentru mediu

Lumânările parfumate de la noi sunt produse cu simțul răspunderii, 100% din ceară naturală de soia, lipsită de compuși chimici de sinteză cu potențial toxicogen. Aromele naturale pe care ți le oferim își propun să redea întocmai mirosurile dorite, fără potențiatori sau alte substanțe care se utilizează în alte tipuri de produse de acest gen. În cele din urmă, Lumiar, cu ajutorul unor lumânări parfumate spune poveștile nu pe care vrei să le auzi, ci care sunt necesare – cele ale oamenilor care uneori uită că au nevoie de odihnă și că ar trebui să își facă timp pentru a se asculta mult mai des, mult mai serios!