Atelier de turnat lumânări parfumate din ceară de soia – eveniment recurent

Nu există ceva mai frumos și relaxant decât să îți creezi propriile lumânări unice și parfumate în cadrul unui atelier de turnat lumânări parfumate!

Lumiar te ajută să creezi lucruri noi și originale, să-ți îmbogățești timpul cu activități creative și să creezi căi către noi pasiuni și interese din viața ta!

Un atelier de turnat lumânări te va introduce în arta creării lumânărilor unice și naturale, care îți vor aduce o atmosferă relaxantă și plină de farmec acasă. Vei învăța să alegi cele mai bune ingrediente și să le amesteci în proporții ideale pentru a obține lumânări frumoase și parfumate, cu arome naturale și delicate.

Atelier de turnat lumânări parfumate pentru noi pasiuni din viața ta!

Am creat acest atelier de turnat lumânări pentru toți cei care doresc să experimenteze și să își dezvolte abilitățile creative. Indiferent dacă ești începător sau deja ai experiență în domeniu, te vom învăța să creezi lumânări de calitate și să te bucuri de o experiență minunată în timpul procesului de creație.

În cadrul atelierului, vei lucra cu materiale de înaltă calitate și vei primi toate instrumentele necesare pentru a crea lumânări perfecte.

Vezi pe Facebook actualizări săptămânale ale evenimentului

Vino să lucrezi alături de Emilia – fondatoarea Lumiar.ro, în cadrul atelierului de lumânărit – locul unde ne simțim bine și dobândim aptitudini noi.

Atelier de turnat lumânări parfumate din ceară de soia
Atelier de turnat lumânări parfumate

În fiecare Joi– de la 18:00 – 19:15

Iată doar o parte din beneficiile unui astfel de atelier:

– Îți punem la dispoziție trei opțiuni de participare
– Poți alege parfumul preferat pentru fiecare lumânare
– Îți exersezi atenția
– Înveți să-ți coordonezi corpul cu mintea
– Îți trezești simțurile – tactil, olfactiv și vizual
– Petreci timpul într-un cadru special
– Dobândești aptitudini noi
– Poți pune oricâte întrebări ai despre proces
– Te simți bine și îți vei face prieteni noi!

BONUS: Participanții rămân la final cu produsul realizat de ei, iar mai apoi pot refolosi recipientul lumânării în diverse scopuri.