Ai grijă de lumânarea ta

… pentru o ardere perfectă

Ne dorim să fim mai mult decât un brand – ne dorim să fim un stil de viață care promovează o atitudine sănătoasă față de propria persoană, față de momentele de tandrețe și sinceritate dintre tine și tine! Produsele noastre aka lumânări parfumate își propun să-ți ofere stimulul de care ai nevoie pentru a privi în tine și spre tine, conferindu-ți atmosfera optimă acestui proces: când totul în jur este doar liniște și pace, relaxare și armonie, atunci trebuie să iei în considerare faptul că ar trebui să privești în acea direcție în care poate altădată ți-a fost frică să o faci: spre ceea ce te definește ca om unic, care are atât de mult potențial în sufletul său!

Asigură-te că întreaga ceară se topește până la marginea recipientului

Fiecare lumânare Lumiar conține un fitil care să ardă astfel încât să topească ceara până la marginea recipientului. În medie, asta se întâmplă după cca. 30-40 min de ardere la interior.
Pentru ca lumânarea ta să nu ardă cu tunel, îți recomandăm să-i permiți să creeze o ”piscină” de ceară în momentul fiecărei arderi. Acest lucru este esențial!

Păstrează mereu lungimea fitilului la 0,5 cm

Mai mult, îți recomandăm să păstrezi mereu fitilul la dimensiunea de 0.5 cm. Acest lucru face ca arderea să fie curată și cu un fitil aspectuos. În felul acesta, nu va ieși fum, iar recipientul va rămâne curat.

Nu lăsa lumânarea aprinsă mai mult de 3-4 h

Știm. Poți fi luat de val atunci când Lumiar creează atâta lumină frumoasă în jurul tău. Totuși nu uita: ceara din interior se topește și mai rapid odată cu trecerea timpului. Asta va face ca lumânarea ta parfumată să se consume mai repede decât ți-ai dori.

Stinge lumânarea la timp

Atunci când flacăra lumânării începe să ”danseze” și să scoată fum, este un semn clar că a venit momentul să o stingi. Înainte de reaprindere, asigură-te că urmezi pașii firești de utilizare.

Ferește lumânarea de obiecte inflamabile sau ferestre deschise

Pe cât de frumoasă este, o lumânare parfumată poate deveni periculoasă dacă este în apropierea obiectelor inflamabile. Poziționează-ți lumânarea cât mai departe de: substanțe inflamabile, recipiente sub presiune etc. 

Asigură-te ca lumânarea arde la vedere

Te asigurăm că lumina Lumiar ajunge pretutindeni în casa ta. Doar asigură-te că mereu aceasta arde sub supravegherea ta. 

Nu lăsa la îndemâna copiilor și în preajma animalelor

Chiar dacă Lumiar are în componența sa doar ingrediente naturale, asta nu o face imună la ocaziile imprevizibile pe care copiii sau animalele le pot crea. Imaginația celor mici nu are limite și este mai bine să îi protejezi de acele produse care le pot face rău dintr-o joacă. Asigură-te că lumânarea ta arde departe de văzul copiilor sau al animalelor!

În concluzie...

Nu ezita să ne contactezi dacă ai nevoie de sfaturi suplimentare pentru îngrijirea ideală a lumânării tale.

Bucură-te de pasiunile tale în lumina ideală!
Produse

Colecțiile noastre

La o șuetă cu noi