Din atelier

În atelierul nostru

Ne dorim să fim mai mult decât un brand – ne dorim să fim un stil de viață care promovează o atitudine sănătoasă față de propria persoană, față de momentele de tandrețe și sinceritate dintre tine și tine! Produsele noastre aka lumânări parfumate își propun să-ți ofere stimulul de care ai nevoie pentru a privi în tine și spre tine, conferindu-ți atmosfera optimă acestui proces: când totul în jur este doar liniște și pace, relaxare și armonie, atunci trebuie să iei în considerare faptul că ar trebui să privești în acea direcție în care poate altădată ți-a fost frică să o faci: spre ceea ce te definește ca om unic, care are atât de mult potențial în sufletul său!

Calitate, profesionalism, emoție

În atelierul nostru, punem accent pe profesionalism și calitate. Din aceste motive, celor care ne trec pragul le oferim doar siguranță și calitate, fără a face vreun fel de compromis: lumânările noastre sunt realizate din ceară naturală, din grijă față de client și responsabilitate față de mediul înconjurător, care este o casă atât de primitoare. Grija pentru urmași este asigurată de faptul că alegem întotdeauna atât ceea ce este mai bine pentru noi, cât și pentru natură. Suntem de părere că unul dintre scopurile noastre principale este de a ne reconecta cu natura din jurul nostru, în timp ce ne asigurăm de promovarea sustenabilității și ecologiei!

Pasiune, dedicare, lumânări parfumate speciale

Atelierul nostru este sub îndrumarea mâinilor dibace, pasionate și harnice, care investesc totul în a-ți oferi lumânări făurite cu grijă în țara noastră. Pasionați, știm că nimic nu se compară cu ceea ce îți oferă mâinile omului, și nu mașini automatizate și programate să facă în permanență același lucru. Fiecare produs pe care ți-l punem la dispoziție îți va spune o poveste formată din mai multe capitole: cel al culegerii ingredientelor, cel al prelucrării acestora, cel al tunării cearei de soia și topirii acesteia. În cele din urmă, rezultatul este o armonie a culorilor și aromelor. Și vei fi absolut uimit de cât de multe îți poate spune o lumânare parfumată atunci când o asculți!

Cine suntem?

Lumiar a pornit din dorința de a crea lumânări parfumate care să ajute oamenii stresați să se relaxeze, să aibă un spațiu intim și estetic acasă, dar mai ales pentru a ajute anumiți experți cum ar fi terapeuții să aibă un cabinet în care să miroasă frumos, să arate bine cu minim de efort și grijă accentuată pentru mediu.

Dorința noastră cea mai arzândă este să ajutăm clienții noștri cu diferite pasiuni și hobby-uri să se relaxeze, să aibă un moment zilnic de răsfăț și să se descopere pe sine la lumina caldă a unei lumânări parfumate.

Cui ne adresăm?

Am pus toată emoția și tot efortul de care am putut da dovadă pentru a crea lumânări care să te ajute și pe tine, să te liniștești și prin lumina noastră să îți descoperi pasiunile. Fie că ești doar un pasionat de lectură, meditație, dezvoltare personală, o mireasă, un terapeut, un intelectual pasionat de cultură, noi te ajutăm să te descoperi pe tine în timp ce descoperi lucrurile care te bucură zi de zi.

Ce poate fi mai frumos decât să îți urmezi pasiunile și să fii fericit în fiecare zi de muncă? Pentru tine munca nu va mai fi un lucru negativ, ci un motiv de bucurie.

Colecțiile noastre

La o șuetă cu noi